Guide til at finde det bedste kviklån

Kviklånenes popularitet er støt stigende i Danmark, og det er der mange gode grunde til. Med kviklån slipper du nemlig for den besværlige proces der finder sted, når du forsøger at optage et lån i en bank. Kviklånene er hurtige og simple, ligesom der ikke bliver stillet så mange spørgsmål til hvad pengene skal bruges på eller krav til dig som låner.

Hvis du går og overvejer at optage et kviklån, men er i tvivl om, hvilket et du skal vælge blandt de mange muligheder der er på markedet, så læs videre her, da vi fokuserer på, hvordan du finder frem til det bedste kviklån.

Sammenlign lånene

Det er ikke svært at finde mulige lån på nettet, da der findes et hav af udbydere, der alle forsøger at lokke kunder til. Det kan dog hurtigt blive uoverskueligt, hvis man forsøger at danne sig et overblik, og gøre sig klar over hvilke lån der bedst kan betale sig.

Heldigvis er der oprettet en række sammenligningstjenester, der gør det nemt og overskueligt at se på, hvad dine muligheder er, og hvilke af dem der er at foretrække. Hvis du benytter dig at en sammenligningstjeneste slipper du også for at skulle bruge unødvendig meget tid på research.

Hvad skal du vurdere ud fra?

Når du har de forskellige lånemuligheder linet op ved siden af hinanden, kan du begynde at vurdere dem og finde frem til plusser og minusser ved de enkelte lån. Der findes en række faktorer der afgør, hvilket kviklån der passer perfekt til lige netop det du har brug for. Vi vil forsøge at danne et overblik over hvad din vurdering bør baseres på her:

  • Renten på lånet
  • Evt. gebyrer på lånet
  • ÅOP (årlige omkostninger i procent
  • Hvor meget du kan låne for
  • Hvor lang tid lånet strækker sig over
  • Hvilke krav der bliver stillet til dig som låner

Når du har taget alle disse faktorer til overvejelse, og har implementeret dem i din vurdering af de forskellige lån, kan du begynde at danne dig et overblik, over hvilket kviklån der passer bedst til lige præcis dig og din situation.

Det er værd at være opmærksom på, at der med kviklån gerne følger en højere rente end på andre lån. Dette skyldes at udbyderne ikke har de samme forventninger til at du stiller sikkerhed for lånet, og det er derfor et naturligt resultat af den forenklede proces der finder sted.