Lav et brandmandskostume til din søns fødselsdagsfest

Du behøver ikke bruge mange penge på kostumer til en drengefest. I stedet kan du lave et DIY brandmandskostume. Du kan gøre din søn til den smukkeste brandmand ved hjælp af enkle materialer. En simpel hvid skjorte er alt hvad du behøver, men gul andetape, røde brandmandshætter og en slange er også påkrævet.

Dette kostume kræver en sort kjole skjorte og en brandmands hat. Det er muligt at finde en, du allerede har, eller lave et mønster ud fra et foto online. Du kan afslutte looket ved at tilføje en gul strimmel gaffatape til din skjortes kant forneden. Det er også en god idé at have en sort skjorte. Sørg dog for, at striberne er konsistente og ikke tilfældigt placeret. Du skal bruge ekstra tøj, hvis du bærer dette kostume til natfunktioner.

En brandmandsskjorte er en anden billig kostumemulighed. få mere information. For at få kostumet til at se mere autentisk ud, kan du enten skære en jean eller en langærmet skjorte. Dette er en fantastisk måde at bruge gul gaffatape på, som nemt kan fjernes uden at påvirke dine buksers farve. Du kan derefter bruge den til at lave seler. Du kan fastgøre gaffatape til dine bukser ved hjælp af flere stifter eller gaffatape. Kryds dem på kryds og tværs på ryggen.