Betydningen af et CV, og hvordan du kommer i gang… at få bemærket.

Copyright 2006 Emmanuel Segui

Undersøgelser viser, at den gennemsnitlige leje manager tilbringer cirka 20 sekunder at se på dit CV. Fakta siger 10 sekunder. Sandheden er, du har minimal chance for at blive bemærket og få interviewet, hvis dit CV ikke skiller sig ud fra mængden.

I de seneste fem år genoptager har ændret sig dramatisk takket være internettet. Den elektroniske CV, en af de nyeste CV opgraderinger, har ændret ansøgningsprocessen og CV skrivning som helhed. En effektiv CV i dette årti skal skrives med overskuelig søgeord i tankerne, som det er almindeligt scannet ind i en job bestyrelsen eller offentliggørelse database, hvor tusindvis af potentielle arbejdsgivere kan se det og derefter hente den. Det svar, at kandidaten modtager fra deres CV skrivning er ikke længere antages for at være et telefonopkald – det kan faktisk være en e-mail.

Hvis kandidaten ansøger online er han eller hun ofte købedygtig sende cv’et hun skriver i et word forarbejdning format som Word, eller cut og forbi det til online-ansøgning. Der er endda skabeloner Tillad jobsøgere til at skrive deres CV’er fra bunden lige på stedet.

Husk, når du skriver dit CV, thats den enkleste og mest almindelige format til at gemme en genoptage fil ved hjælp af et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word eller Open Office. Disse software vil fange forskellige bolds og skrifttyper, samt kursiv og fordybninger.

CV skrivning, selv kom i en meget anderledes version end bruges nu, til at være omkring 1930. Forud for at, kandidater udfyldt ansøgning om holdning at de fleste lignede curriculum vitae anvendes af fagfolk i dag og i Europa. Det blev brugt i forbindelse med et følgebrev, med erfaring i kronologisk rækkefølge. Det omfattede også meget personlige biografi. I 1930 blev teori fra at ansætte fagfolk og undervisere, at sagsøgerne ikke bør se indbildsk af prale om deres resultater.

Indtil de sene 1940 ‘s forventedes et CV med din alder, din vægt, din højde og din forældre oprindelsesland. Du var også inkludere et foto af dig selv i professionel påklædning som en dragt.

Det var først i 1980 ‘ erne, dog, bøger og tidsskrifter virkelig begyndte at tale om genoptage skrivning. Nu er der en masse gode råd derude på tryk og på nettet, ikke kun om CV skrivning men CV skrivning specifikke for din situation eller industri.

Konkurrencen er hård og CV skrivning er ændret. Du behøver ikke “genoptager” længere men “Opmærksomhed sensationsprægede genoptager”. Dette er den eneste måde at få bemærket og få interview, hurtigt, uden at sende hundredvis og tusindvis af CV’er i hele landet.

Du skal påtage sig som du skriver og designer dit CV, at det vil blive scannet samt manuelt læse. Derfor dit layout bør være klar, uden linjer eller kanter, med store top, bund, venstre og højre margen, bør på hvid eller off hvidbogen og dit navn og kontakt oplysninger være centreret øverst på CV’et. Yderligere holde for øje, den nuværende elektronisk behandling af CV’er, bør du altid bevidste om søgeord, og sørg for, at dit CV er fyldt med dygtighed ord, der er nødvendige for jobbet. Det er det første skridt.

11 comments

  1. Needed to write you this very small word to help thank you very much yet again with the superb tricks you have shown on this website. This is so unbelievably open-handed with you to supply without restraint what exactly numerous people would have supplied for an electronic book to make some profit on their own, principally since you might well have tried it in the event you wanted. Those tips likewise worked to provide a great way to understand that the rest have the same zeal the same as my very own to understand way more with regards to this problem. I think there are thousands of more pleasurable times up front for those who take a look at your website.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.