Bad Credit Mortgage långiver – hvad skal man kigge efter

Hvis du har mindre end perfekt kredit og søger at få godkendt til et realkreditlån, være omhyggelig med ikke at gøre nogle fælles, dyre fejltagelser. Når der beskæftiger sig med subprime långivere eller bad credit realkreditinstitutterne, er mange mennesker udnyttet på grund af deres iver efter at få godkendt. At vælge og afregning på et pant långiver eller pant mægler er en meget vigtig beslutning. Kontroller, at du ikke laver fejl, som du vil fortryde senere.

Spørg dig selv, den pant mægler eller långiver disse spørgsmål før du underskrive på den stiplede linje:

Er der en forudbetaling straf på lånet? Bede om dette, så snart du får at vide, du er godkendt. En 6-måneders forudbetaling straf er sikkert ok, men 1 år eller to år? Over 1 år er for lang. Find ud af, hvor meget den forudbetaling straf. Måske er ikke meget. Men hvis der er én, sin mest sandsynligt at være så meget, at det ville nederlag formålet med refinansiering af lånet før den straf er op. Hvis du er få et realkreditlån med en dårlig kredit score, og foretag derefter dine afdrag til tiden, du er tilbøjelige til at være i stand til at refinansiere i 6 måneder til 1 år for en meget bedre rente. Du ønsker ikke at såre dine chancer for at gøre det med en tung forudbetaling straf. Mæglere bliver nogle gange undlader at fortælle dig om en.

Hvad bliver renten? Lyde indlysende, men lås ned nøjagtige tal. Ikke nøjes med vage svar på dette. Mæglere kan lover dig en lav rente, men som det bliver tættere, ender låser du med en meget højere hastighed. Hvis du laver en combo lån, 80/20, kan andet pant ende med at blive den, der har en rente, der overraskende springer op som det bliver tæt på lånet lukning. Prøv at forhandle en lavere rente, især hvis du går gennem et pant mægler, vil de normalt har nogle spiller på dette område.

Er min pant mægler at være alt for påtrængende? Hvis du føler din mægler er at være alt for påtrængende, kan der være noget i det lån, ikke der er i din bedste interesse. Stille en masse spørgsmål og vær ikke bange for at begynde at søge andre steder. Når at få et realkreditlån, vil du ikke være for stor en travlt.

Kan jeg råd til betalingen selv ikke jeg i stand til at refinansiere til en lavere pris inden for 2-3 år? Mange mennesker komme ind i et subprime lån med en højere rente bare fordi de er glade for at få godkendt, kun for at føle sig kvalt senere, når de ikke refinansiere og komme fra under høj betaling. Hvis du tror, du kan foretage betaling for mindst de næste 2-3 år med noget problem, så du bør ikke være at få i lånet.

Hvad er min lukke omkostninger skal være præcis? Bad credit realkreditinstitutterne og realkreditmæglere ved, at den person de forlængelse af lånet til ikke har så mange muligheder. Disse långivere og mæglere kan undertiden drage fordel af dette faktum ved upping gebyrer ved lukketid. Sørg for, du se, hvad alle dine gebyrer vil være skriftligt før du forpligter dig til lånet. Sammenligne disse gebyrer med andre långivere og sørg for de er sammenlignelige. Hvis der er lidt høj, forsøge at forhandle med din pant långiver eller mægler. De vil normalt være i stand til at foretage ændringer der, hvis de vælger at.

Det hjælper med at vælge en subprime realkreditlån långiver baseret på en henvisning, der har et godt omdømme. Vælge en virksomhed med et langvarigt ry og sørg for, at du føler dig tryg arbejder med dem.

En liste over långivere, der specialiserer sig i dårlig kredit realkreditlån besøg os på: www.abcloanguide.com/lessthanperfectcredit.shtml

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.