Sådan Discount din vej til salg Oblivion

Jeg kan ikke engang lide at sige ordet d—g. Jeg har bogstaveligt talt udslettet det fra min ordbog med en sort mærkning pen. Jeg vil bide min tunge, indtil det bløder, før jeg siger ordet.
Tidligere i denne uge Bernadette, min kone og jeg gik shopping… noget jeg elsker at gøre. Bare for sjov! Vi var på udkig efter en 3-piece planten stå for vores dæk. Vi fandt en i en butik og gik til butikken for at tjekke det ud.
Bernadette beder altid sælgeren, hvis han kan gøre det bedre på sin pris. Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan spare bare ved at bede.
Indholdsoversigten! Ordet ASK er den mest kraftfulde ord i en salgsmedarbejder ordforråd.
Tilbage til hvad der skete. Vi diskuterede i to forskellige stykker og truffet en beslutning. Stykke ikke vælger vi havde en 30% rabat tag på den.
Ifølge den salg pågældende var 3-delt sæt vi besluttede på ikke til salg. Vores triste ansigter syntes ikke at flytte ham. Han sagde, han kunne få ubehageligheder for at give os en rabat.
En anden indholdsoversigten. USA ‘s BNP ville stige med en svimlende beløb (sandsynligvis hundreder af milliarder), hvis alle sælgere fik ind i problemer med deres organisationer for at give rabatter.
Tilbage til butikken. Sælgeren sagde displayenheden var den eneste mulige. Bernadette bad om en rabat, hvis vi tog gulv display.
Han gav efter og endelig sagde jeg vil give dig 10% rabat.
Her er math: listeprisen var $178. 10% er lig med $17,80.
Han kunne have sagt, efter at gøre math, jeg vil tage $15 fordi det er en displayenheden. Den $15 er 8,4%. Vi ville have været begejstret for. Og du kan satse ranch, vi ikke ville have nået for en lommeregner til at se, hvad procent rabat var.
I min udtalelse dollars off lyder altid mere imponerende end en procent rabat.
Fordi det var en display vare måtte sælgeren fjerne nogle ting, før han kunne bringe 3-stykker til kasseapparatet. Bernadette inspiceres hvert stykke. De var malet sort og en havde en anselig og mærkbar bunden på det.
Bernadette spurgte igen, hvis han noget bedre pris på grund af skader på anlægget 3-piece stå.
Det er tid til flere math. Husk han først tilbød os en 10% rabat.
Hvis han steg 10% rabat til 12% er 20%.
Hvis han steg 10% rabat til 14% er 40%.
Hvis han steg 10% rabat til 16% er stigningen 60%.
Hvis han steg 10% rabat til 18% er stigningen 80%.
Hvis han steg 10% rabat på 20% er 100%.
Uden tøven sagde han, jeg vil give dig 20% rabat.
Han fordoblet sin oprindelige rabat. Det lyder ikke som meget, men i virkeligheden er. Planten stå listeprisen var $178. For andre produkter, måske endda med venlig, det kunne have været $1,788, $17,888, $178,888 eller endda $1,788,888.
Må ikke være for hurtige til at give rabatter, især store unger. Brug dit hoved og gøre math, før du giver ekstra pris indrømmelser.
Glem alt om at forsvare din pris og gøre dit bedste for at forklare din værdi.
Her er et par flere ting at huske:
Hvis du tilbyder ægte værdi – ikke give det væk, afgift for det.
Hvis du absolut skal tilbyde en pris incitament, aldrig starte med runde tal. Sørg for der er et decimaltegn, inkluderet.
For eksempel, en professionel salgsrepræsentant tilbyder 5%, 10%, 15%, 20% off osv. skal lytte til syv lige timer af Lawrence Welk musik. Hvis du skal tilbyde en koncession prøve 3,9%, 8,9%, 13,6%, 19,3% osv. Når du har beregnet rabatprocent konvertere det til dollars fordi det altid lyder mere.
Aldrig tilbyde en pris koncession uden at få noget til gengæld – aldrig.
Endelig, en lille disclaimer. Venligst ikke tror jeg krænker min prisstrategi, når du ser mig tilbyde særlige incitamenter for mine produkter. Min tale og høring gebyrer på listeprisen og jeg tilbyde sjældent rabatter.
Jeg har forhandlet meget gode priser for alle mine produkter. Og jeg er glad for at tilbyde dig en pris pause fra tid til anden, hvis det hjælper dig til at investere i din selvudvikling. Se slutningen af dette brev.
I en nøddeskal – kan nogen tilbyde en rabat.
Hvis rentabilitet er bifald af en glad kunde skal du hæve dine priser, især hvis dine kunder er tilfredse.

3 comments

 1. Hello!

  Best offer on the market -50 %

  Beauty, Office, Lighting -50%

  Furniture, Womens Clothing, Tools -40%

  Textiles, Homa Appliance, School -25%

  Protection, Mens Clothing, Camera -45%

  Childrens Clothing, Watches, Jewelry -35%

  Offer valid 6 days!

  Learn more about: http://xsle.net/36bu7

 2. I’m just commenting to let you be aware of of the fabulous discovery my cousin’s daughter experienced going through your site. She even learned lots of issues, most notably how it is like to have a very effective giving mindset to have many others just gain knowledge of chosen grueling matters. You really did more than our desires. Many thanks for distributing the important, healthy, educational and as well as easy thoughts on the topic to Gloria.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.