Hvor kan jeg få et boliglån? Her er de Top 5 pant udlån institutioner

Der er hundredvis af kilder for boliglån online og ret i dit nabolag. Banker, kreditforeninger, Mortgage Bankers, regeringsorganer og Private sælgere alle tilbyder forskellige finansieringskilder for enhver, shopping for et realkreditlån.
Kvarteret banker
En af de bedste ressourcer for at få et boliglån er dit nabolag bank. Afhængigt af længden af dit forhold til banken og det beløb, du har i dig kontrol eller opsparingskonto, kan du blive sendt breve og e-mails inviterer dig til at ansøge om et lån. Hvis du er generelt tilfreds med kvaliteten af den service, at du får form din bank og de tilbyder en stor rente, gå ikke væk.
Selv om tilbuddet ikke er helt, hvad du leder efter, gå ind i den nærmeste filial, og bede om at tale til et lån manager. Når du er der, så din sag i person til hvorfor du ønsker som en bestemt lån eller føler, at du fortjener en bedre rente. De fleste banker, især dem i større byer, er en del af en større konglomerat eller afhænger af en stor konglomerat at finansiere elementer såsom et boliglån. Gå gennem processen med lån officer, men vær ikke overrasket, hvis du ikke får svar på stedet. Det kan tage en dag eller to.
Låneforeninger
Nogle af de laveste priser på alle typer af lån produkt som studerende lån, realkreditlån og personlige lån kan findes gennem en kreditforening. Hvis du er berettiget til at deltage i en kreditforening, tilmelde dig og oprette en opsparingskonto med små månedlige indbetalinger. Denne måde, du kan bruge ressourcerne af kredit union når det er nødvendigt.
Mortgage Bankers
Disse virksomheder beskæftiger sig udelukkende med boliglån og give dig den bredest mulige udvælgelse heraf boliglånet produkter. Du kan finde lokale og nationale Mortgage Bankers ved at gøre en hurtig søgning på Google eller Yahoo. Gå til hjemmesiden for flere forskellige virksomheder, udfylde en online ansøgning og du kan blive godkendt i et par timer.
Regeringen agenturer
De agenturer, der låner pant penge omfatter den føderale Housing myndighed (FHA), Veteran’s Administration (VA) og landmænd hjem Administration (FmHA). Kontakt hvert agentur direkte for at se, hvis du opfylder deres krav.
Private sælgere
Et ofte overset finansiering alternativ er at se, hvis du kan lease en egenskab fra en boligejer med en mulighed for at købe senere. Hvis boligejer har ressourcer, kan de også finansiere dine træk ind med et lån til lav rente.
Tjek disse ressourcer individuelt eller drøfte dine muligheder med et lån officer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *